Helmut Lotti heeft duidelijke boodschap voor 'The Masked Singer'-kijkers: "Stop daarmee!"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Bijna twee miljoen Vlamingen zijn opnieuw in de ban van 'The Masked Singer'. Het is weer raden naar wie onder de maskers schuilgaat.

Sommige verdachten komen slechts één keer ter sprake in 'The Masked Singer'. Andere bekende gezichten worden week na week genoemd. Bij Edelhert wordt Helmut Lotti wekelijks vernoemd. Hij staat ook nog steeds tussen de hoofdverdachten op de Guessing Game.

Zelf mag hij natuurlijk niets zeggen, maar reageren op de optredens van Edelhert doet hij wel."That version is brilliant!", klonk het nadat Edelhert 'Rolling In The Deep' van Adele bracht in de eerste aflevering. Een week later klonk er licht irritatie bij de zanger op Facebook.

"Twee keer geweldig gezongen, twee keer bijna weggestemd tegen niet-zangers... Is dit een geval van Vlaamse slechte smaak, zijn het vooroordelen tegenover Edelhert of willen ze het bij VTM gewoon spannend maken?", vroeg hij zich af op Facebook.

Nu richt Helmut zich op Facebook tot de kijkers van 'The Masked Singer'. "Stop met mij privéberichten te sturen over Edelhert. Mijn naam is Helmut trouwens", aldus Helmut Lotti.