VTM

Het gaat slecht tussen Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd'

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Het gaat niet goed tussen Stijn Poucke en Nuria Gilizintinova uit 'Blind Getrouwd'. Zeven jaar geleden stapten ze samen met kijkend Vlaanderen in het huwelijksbootje.

Nuria en Stijn staan voor een grote uitdaging. Zeven jaar geleden stapten ze voor het eerst in het huwelijksbootje. Voor veel koppels de periode waarin de passie in hun relatie uitdooft. Psycholoog Sara Hertens laat weten dat die zogenaamde 'itch' echt bestaat.

Iets waar Nuria wel last van lijkt te hebben. “Ik ben heel gelukkig, maar ik voel de seven year itch wel heel erg", klinkt het in Story. Dat heeft verschillende oorzaken. Zo behaalde Nuria zopas haar diploma van Content Creator. Studies die ze dus moest combineren met haar gezin en haar job als verpleegkundige. Dat zorgde voor heel wat stress.

"Afgelopen zomer vielen er op vakantie veel woorden. En de weken daarna waren ook heftig, dus ik was niet de aangenaamste persoon thuis. Maar intussen genieten we weer van elkaars gezelschap", zegt Nuria over de moeilijke periode.