VTM

Iedereen zegt hetzelfde over Fleur in 'Blind Getrouwd' na bloedeerlijke bekentenis over bh

door: STG
Fleur Alexander Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Gisteren maakten we voor het eerst kennis met de laatste twee koppels in 'Blind Getrouwd'. Isabelle en Matthieu en Fleur en Alexander gaven elkaar het jawoord voor de ogen van kijkend Vlaanderen.

Het 'Blind Getrouwd'-avontuur is nu echt begonnen bij VTM. Gisteren kregen we te zien hoe Isabelle en Matthieu en Fleur en Alexander elkaar officieel het jawoord gaven tijdens het experiment.

Vooral Fleur kon na afloop van de aflevering op heel wat reacties rekenen. Ook Alexander was meteen onder de indruk van zijn bruid. “Ik keek naar haar en mijn eerste indruk was echt van: amai, wat een knappe madam. Slank, mooie uitstraling, ja… dan smelt je wel eventjes”, klonk het na de eerste ontmoeting.

Ook Fleur was in de wolken met haar match. “Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte instant plaats voor een gelukkige glimlach, stuntelig gegiechel en wat raar doen waarschijnlijk ook", klonk het lachend.

Op sociale media wordt er druk gespeculeerd over de bloedeerlijke bekentenis van Fleur. De bloedeerlijke bekentenis dat ze geen bh droeg onder haar trouwjurk op televisie is een veelbesproken onderwerp op sociale media. 

"Soms heb je mannen met grotere borsten. Die dragen toch ook geen bh. Is toch maar een onding die veel te warm is", "Zat veel te los, niet moeilijk dat ze eruit vlogen" en "Zat constant haar kleed naar boven te trekken", klinkt het onder meer. Al zijn er ook kijkers die het kleed van Fleur wel konden smaken. "Vier mooie koppeltjes, ga ervoor", "Prachtig koppel" en "Super Cute", lezen we nog.