VTM

Isabelle uit 'Blind Getrouwd' windt er geen doekjes om: Dit is hoe ze écht denkt over haar echtgenoot

door: STG
Isabelle Matthieu Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Vanavond krijgen we weer een nieuwe aflevering te zien van 'Blind Getrouwd'. Nu alle koppels gevormd zijn, is het tijd om de kersverse koppels het feest van hun leven te bezorgen.

Isabelle en Matthieu gaven elkaar vorige week al het jawoord in 'Blind Getrouwd'. Vanavond maken ze zich op voor een spetterend avondfeest. In TV Familie geeft het kersverse koppel hun bloedeerlijke mening over elkaar.

Op de grote dag van het huwelijk gierden de zenuwen door het lijf bij Isabelle. “Ik stond inderdaad te trillen op m'n benen. Er kwamen ook wat traantjes bij kijken", zegt Isabelle in het weekblad. Al was dat niet meteen nodig. Er was meteen een klik met Matthieu.

“Wat mij meteen vooral zo aantrok in Matthieu is dat hij er zo 'open' stond, mét een grote glimlach”, glubdert Isabelle. “Toen we elkaar vastpakten, voelde dat vertrouwd. De kus na het jawoord ging ook als vanzelf.”

Er ontstond meteen een magische ontmoeting. “Ik val wel op iets oudere mannen met een baardje. Dus dat klopte al. Matthieu is sowieso een knappe man. Ja, helemaal mijn type! Een verzorgd uiterlijk is voor mij een must, en hij straalt ook nog eens rust uit", besluit de kersverse bruid.