VTM

Jens Dendoncker gaat de mist in en kan maar net gigantische blunder voorkomen

door: COS
Jens Dendoncker, 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Jens Dendoncker presenteert volgend jaar zijn tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Het VTM-programma haalde de afgelopen jaren gemiddeld meer dan 1,5 miljoen kijkers.

Jens Dendoncker miste zijn vuurdoop als presentator van een shinyfloorshow als 'The Masked Singer' niet. Hij moest meteen ook opdraven als presentator van de liveshow in het Antwerpse Sportpaleis. Daar liep het bijna helemaal fout.

"Ik moest bij de start van de show aan komen fietsen vanuit het publiek. Maar omdat ik altijd werd aangeklampt door toeschouwers, verstopte de productie mij in een hok onder de tribunes, tussen de paletten drank en chips", vertelt Jens in Humo.

"Ik was mijn tekst snel nog eens aan het opzeggen toen ik links van mij twee mensen van het barpersoneel zag die aan het vogelen waren. Compleet van mijn melk riep ik naar de opnameleidster: 'Lene, dit ga je nooit geloven! Er liggen hier dus gewoon twee mensen te p...'"

Plots werd Jens' microfoon opengedraaid. "Ik kon nog net voorkomen dat er een 'oepen, oepen, oepen'-echo door het Sportpaleis galmde terwijl men mij als een circusbeer op een fietsje richting het podium duwde", aldus Jens.