VTM

Jens Dendoncker neemt geen blad voor de mond over Karen Damen: "Een opluchting"

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Het is nu al uitkijken naar vrijdag. Dan start het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' bij VTM. Jens Dendoncker verklapt al enkele bevindingen over het nieuwe speurdersteam.

'The Masked Singer' is vrijdag al toe aan het derde seizoen. Heel wat kijkers zijn nu al gestart met het gissen naar wie er dit seizoen allemaal in de pakken zal zitten.

In Showbits ligt Jens Dendoncker ook al een tipje van de sluier over het nieuwe speurdersteam. Hij maakt zich dan ook een opvallende bedenking nu Karen Damen er niet meer bij zit. 

"Karen is de enige die voortdurend de juiste namen riep. Er waren ietwat meer belabberde speurders, ik ga geen namen noemen", klinkt het. "Maar ze houden toch stand, hoor."

Al is er volgens Jens toch een verschil met de vorige jaren. "Ze werken goed samen. En ze overleggen veel meer, dus het komt toch goed, ondanks dat Karen er niet meer bij is."

"Wij gaan ze natuurlijk missen, maar ik denk wel dat er een beetje opluchting was bij de mensen die nu in de pakken zaten dat Karen er nu niet bij is", besluit Jens.