VTM

Jens Dendoncker slaat mea culpa één jaar na breuk met Lauren Versnick

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Jens Dendoncker was vier jaar lang samen met model en actrice Lauren Versnick. Eén jaar geleden maakten ze hun breuk bekend.

Sinds de breuk met Lauren Versnick is Jens Dendoncker vrijgezel, maar hij voelt zich goed. Met zijn boek 'Ik mag er niet aan denken' en zijn nieuwe zaalshow zou hij niet weten hoe hij momenteel de liefde met werk zou kunnen combineren.

In zijn boek schrijft Jens dat hij verslaafd is aan de liefde. Verliefdheid is volgens Jens het dichtste dat hij ooit bij harddrugs zal komen. "Het is niet dat ik verslaafd ben aan keer op keer een relatie hebben. Ik ga eerder op zoek naar het verslavende element binnen die relatie", legt Jens uit aan Het Nieuwsblad.

Bij Jens is de liefde grenzeloos. "Ik ga er los over, ik weet in mijn roes niet meer waar de grenzen bij mezelf en bij mijn partner zijn. En dat kan voor de ander enorm beklemmend zijn. Ik denk dat ik een verstoken romanticus ben. En dat is niet zo handig als je een werkende en duurzame relatie wil uitbouwen."

Volgens de presentator en komiek moet je op zoek gaan naar meer dan enkel passie en gevoelens. "Een relatie moet je runnen als een goeie bvba: wat is de orde van de dag? Wat doe jij en wat doe ik?", vindt Jens. "Daar ben ik niet goed in. Ik ben vooral goed in heel erg verliefd zijn en dat héél erg duidelijk maken."