VTM

Jens Dendoncker wil toch nog iets kwijt over Lauren Versnick: "Schuld en schaamte"

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram

Afgelopen zomer zetten Jens Dendoncker en Lauren Versnick een punt achter hun relatie. Ze waren zo'n vier jaar samen geweest.

Wanneer Jens Dendoncker te gast is in 'Winteruur' gaat hij de filosofische toer op met een gesprek over vergankelijkheid. "Ik heb eindelijk, heel recent, begrepen dat alles komt en gaat. Mensen en periodes in je leven, maar even momenten waarop je je heel slecht voelt."

Daarmee verwijst hij uiteraard onder meer naar zijn relatiebreuk met Lauren Versnick. "Ik heb dat niet losgelaten met het idee dat alles daaraan slecht is geweest", zegt hij daarover. "Integendeel."

"Natuurlijk zit daar veel schuld en schaamte rond, en een frustratie van: ik heb het niet kunnen doen werken. Het is een mislukking", geeft hij toe. "Maar tegelijkertijd zit daar nu nog altijd heel veel waarde in. Er is daar heel veel moois gebeurd en ik heb heel veel dankbaarheid."

Uit zijn woorden blijkt dat het inmiddels een stuk beter gaat met hem dan net na de breuk. "Dat zal altijd wel een littekentje zijn, maar ik heb het gevoel dat dat wel verwerkt is", klinkt het dan ook.

Download nu de gratis app van Redactie24