VTM

Jens Dendoncker ziet het volledig mislopen bij 'The Masked Singer': "Toen zou ik compleet flippen"

door: COS
Jens Dendoncker
Afbeelding bron: VTM

Volgend jaar staat bij VTM het vierde seizoen van 'The Masked Singer' op de planning. Wanneer de opnames starten, is nog een goed bewaard geheim.

Veel details over het vierde seizoen van 'The Masked Singer' kennen we nog niet. Wel weten we dat kijkers voor het eerst zelf ideeën voor een Masked Singer mochten insturen én dat Jens Dendoncker het VTM-programma opnieuw zal presenteren.

Dat deed Jens afgelopen seizoen voor het eerst, nadat hij de eerste twee reeksen een van de speurders was. Hij zag het tijdens de opnames wel even helemaal mislopen. Jens kondigde Leeuw (later ontmaskerd als Maksim Stojanac, red.) aan, maar er kwam niemand opdagen.

"Leeuw was in de coulissen onwel geworden door de hitte in dat loodzware pak. Dat zadelde de productie met een probleem op: contractueel mag dat pak op zo'n openbare plek namelijk niet uitgetrokken worden. Ze moesten dus snel beslissen: wachten we nog even, of grijpen we in?", vertelt Jens in Humo. 

"Ondertussen hoor ik in mijn oortje: 'Leeuw is knock-out, Jens! Hou iedereen 10 minuten bezig. Misschien 15.' En dan mag den dikke het weer oplossen. Vroeger zou ik op zo'n moment compleet flippen, maar ondertussen weet ik me uit zulke situaties te lullen. 'Sorry jongens, maar Leeuw zit nog in zijn holletje.'"