VTM

Jolien uit 'Blind Getrouwd' heeft groot nieuws

door: LHX
Jolien in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Een maand na het einde van 'Blind Getrouwd' zijn Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh nog steeds dolgelukkig samen. 2023 was voor hen al een hele rollercoaster, maar ook dit jaar gaat Jolien een grote uitdaging aan.

Tien jaar lang werkte Jolien als stewardess. Ze was om die reden tijdens de opnames van 'Blind Getrouwd' regelmatig enkele dagen afwezig.

Dat hoofdstuk heeft ze inmiddels afgesloten: recent besliste ze dat het tijd is voor iets anders. Begin deze maand is ze gestart aan de politieschool.

Een jaar lang zal ze er elke dag les volgen, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Momenteel is ze nog met de theorie bezig, maar binnenkort komt daar ook geweldbeheersing en schieten bij.

"Het is pittig, maar heel interessant", vindt ze. Op 1 december zal ze afgestudeerd zijn, waarna ze nog zes maanden stage moet doen.

Brecht steunt haar uiteraard ten volle. Daar heeft hij een goede reden voor.

"Ik kijk er al naar uit om Jolien in uniform te zien, want ergens heb ik altijd wel een zwak voor politievrouwen gehad", verklapt hij. "Die job zit ook gewoon in haar, dat voel ik aan alles."

Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
Afbeelding bron: VTM