VTM

Julie Vermeire kondigt groot nieuws aan

door: LHX
Julie Vermeire
Afbeelding bron: Photonews

Het leek erop dat Julie Vermeire volop in de voetsporen van haar vader Jacques Vermeire zou treden en zich helemaal thuis voelde in de showbizz. Helaas loopt dat niet echt van een leien dakje.

Eerder dit jaar was Julie Vermeire nog te zien in 'De Vermeires'. Jacques Vermeire hoopte dat het een boost zou zijn voor haar mediacarrière, maar het programma werd al afgekraakt voordat het goed en wel begonnen was.

Julie heeft al regelmatig dingen in de media gedaan, maar een vast contract bij een zender heeft ze niet. Daarom heeft ze nu een nieuw plan.

"Ik heb in het verleden al twee kledingcollecties gehad bij CKS. Ik vond dat zo leuk dat het naar meer smaakte", begint ze haar aankondiging bij Het Laatste Nieuws.

"Mijn vriend en ik, samen met zijn bedrijfje, hebben de handen in elkaar geslagen om zelf een kledingcollectie op te starten." Die heeft de naam 'Soulshine' gekregen.

Wat we juist kunnen verwachten? Comfortabele kleren waar je toch mee kunt buitenkomen: joggings, T-shirts, een pet, sokken en een sjaal, klinkt het bij Julie.

Ze deelt het blijde nieuws nét voor de feestdagen, en dat is niet toevallig. "We hebben een beetje vertraging gehad, maar we dachten: we gaan het nu nog lanceren. Dan kunnen er hopelijk toch nog leuke kerstpakjes onder de boom liggen. Dat zou wel heel fijn zijn." Veel succes, Julie!