VTM

'K2 zoekt K3'-kijkers is iets opgevallen: "Dan is de winnaar al bekend"

door: COS
Halvefinalisten van 'K2 zoekt K3'
Afbeelding bron: VTM

In 'K2 zoekt K3' zingen de halvefinalisten zaterdag voor het eerst met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn. Vier kandidaten mogen naar de grote finale van 27 november.

Kijkers hebben er lang naar uitgekeken, maar zaterdag is het eindelijk zover: we zullen de zes overgebleven kandidaten voor het eerst zien en horen tussen Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen.

In het promofilmpje horen we al welke nummers de kandidaten met Hanne en Marthe zullen zingen. Wie een beetje bijgelovig is, zou kunnen denken dat Remi's kansen op de overwinning plots bijzonder hoog zijn.

"'Alle kleuren' was het eerste lied dat Hanne, Klaasje en Marthe samen zongen en is ook het eerste lied dat Remi met Hanne en Marthe zal zingen", klinkt het. "Oké Remi zingt 'Alle kleuren' in de halve finale, dus de winnaar is helaas al bekend."

'Alle kleuren' was dus voor de vorige K3-bezetting het eerste nummer als trio. Opvallend is dat ook Josje het nummer voor het eerst zong met Karen en Kristel tijdens haar 'K2 zoekt K3'-liveshow.