VTM

Is Karen Damen officieel terug in 'The Masked Singer'? Ze komt zelf met verrassend nieuws

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Het was een aangename verrassing vorige week in 'The Masked Singer': Karen Damen dook na wekenlange afwezigheid plots weer op in het speurderspanel.

Veel fans van 'The Masked Singer' waren teleurgesteld toen ze Karen Damen verdween als een van de vaste speurders in het VTM-programma. Dat ze een topspeurder is, bewees Karen vorige week door als mystery speurder Véronique De Kock aan te duiden.

"Het streelde mijn ego dat de kijkers mij misten", zegt Karen in Dag Allemaal. "Maar het was zo afgesproken met de makers van het programma: 'We proberen de mensen te laten geloven dat je in een van de pakken zit.' Dat is blijkbaar gelukt, den Andy dacht het echt! Maar kijk: ik ben helemaal terug!"

Na afgelopen vrijdag hadden we al kunnen vermoeden dat Karen helemaal terug is als speurder. Voor een ontmaskering laat Jens Dendoncker altijd zien wie de speurders in de eerste aflevering verdachten. Bij de mystery speurders was dat niet van toepassing. Behalve bij Karen.

Ook bij Karen liet Jens zien wie ze na de eerste aflevering had opgeschreven. Karen heeft alle afleveringen dus mee kunnen volgen. In 'De Tafel van Vier' verklapte ze deze week bovendien dat ze de ontmaskering van Foxy Lady gezien heeft.