VTM

Karen Damen schept duidelijkheid: “Of ik een relatie met hem heb?”

door: PMN
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Karen Damen brengt dezer dagen door onder de Afrikaanse zon. Ze is bezoek bij Kathleen Aerts in Zuid-Afrika. Het werd een hartelijk weerzien.
 

Karen Damen zag op het einde van vorig jaar nog een einde komen aan haar huwelijk. Het Nederlandse blad ‘Privé’ lanceerde ook een gerucht. Karen zou een relatie hebben met haar manager Niels William.

Tot nog toe reageerde Karen niet op die geruchten. In Dag Allemaal wil ze er nu wel wat over kwijt. Ze vindt het heel moeilijk om hier op te reageren.

“Als je niet reageert lijkt het alsof het waar is. En als je er wel op reageert, wakkeren die geruchten weer aan”, bedenkt Karen zich. “Het is dus heel ambetant om op zoiets te reageren.”

“Je kan nooit goed doen. Ik dacht in eerste instantie zelfs dat om het te lachen was. Ach, ik reken op het gezonde verstand van de doorsnee-Vlaming.”

“Ik werkte al 25 jaar geleden voor het eerst samen met Niels William. Ik ben dol op hem, hij is een goede vriend en opnieuw mijn manager, maar iedereen die mij kent, weet dat hij niet mijne slag is.”