VTM

Karen Damen streng voor 'The Masked Singer': "Dat slaat nergens op"

door: COS
Jens Dendoncker, Julie Van den Steen, Karen Damen en Kevin Janssens in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Karen Damen ontpopte zich tijdens het eerste seizoen van 'The Masked Singer' tot topspeurder. Dit seizoen lijkt het iets minder vlot te gaan.

Karen Damen was tijdens het eerste seizoen van 'The Masked Singer' niet te stoppen: Sandra Kim, Kathleen Aerts... Ze ontmaskerde de ene na de andere persoon. Nu maken de filmpjes en 'tips' het een stuk moeilijker.

"Ik vind het niet meer leuk, het is te moeilijk", klonk het eerder dit seizoen al bij Karen. "Omdat ik dat vorig te goed deed, dachten ze nu waarschijnlijk: 'We gaan het iets moeilijker maken.'", grapt Karen bij HLN Showbits.

"Maar nu worden er soms tips gegeven die echt nergens op slaan", zegt de 'Familie'-actrice. Het feit dat het panel de filmpjes maar één keer te zien krijgt en ze niet kan herbekijken, zoals dat bij de kijkers wel het geval is, maakt het er ook niet makkelijker op.

Het lijkt er ook op dat zelfs in de finale Karen nog met de handen in het haar zit. Volgens haar zit er namelijk een grote verrassing aan te komen. "Van het Konijn ben ik het hardst geschrokken", onthult ze. Spannend!