VTM

Koen Wauters duidelijk tegen VTM: “Dan ga ik wel heel teleurgesteld zijn”

door: PMN
Koen Wauters
Afbeelding bron: VTM

Koen Wauters vult de vrijdagavonden bij VTM. Hij presenteert momenteel met Julie Van den Steen ‘Sing Again’. Eerder was hij ook al coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. 

Koen Wauters lijkt, naast An Lemmens, wel het gezicht te zijn van de talentenjachten bij VTM. Hij kan natuurlijk rekenen op een berg ervaring. Dat weet men bij de zender natuurlijk maar al te goed.

Koen doet het nog altijd graag die talentenshows aan elkaar praten. “Ik vind het nog altijd leuk om doen”, vertelt hij in De Morgen. Al plaatst hij daar ook wel een kanttekening bij.

Koen Wauters zal teleurgesteld zijn als hij dit jaar enkel te zien zou zijn in talentenjachten

Koen wil meer doen dan alleen maar talentenjachten presenteren. “Als in december zou blijken dat ik dit jaar alleen maar ‘The Voice’ en ‘Sing Again’ heb mogen doen, zou het een teleurstellend jaar geweest zijn voor mij.”

VTM weet dat ik meer wil. Ik benadruk dat er ook zeer regelmatig. Ik heb die carrièreprijs ook niet exclusief voor mijn werk in talentenjachten gekregen, neem ik aan. Wel voor het totaalpakket. Die afwisseling houdt me bovendien scherp.”