Dit houdt Aaron Blommaert over aan ‘The Masked Singer’

door: ASX
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: VTM

Afgelopen vrijdag viel het doek over het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Wat al wekenlang door de kijkers en Karen Damen voorspeld werd, is uitgekomen. In het tovenaarspak zat niemand minder dan Aaron Blommaert verscholen. De jonge acteur werd tot winnaar van het programma uitgeroepen.

Amper twintig jaar is hij, maar Aaron Blommaert heeft nu al een cv om u tegen te zeggen. Hij schittert als één van de protagonisten in Vlaanderens langstlopende soap ‘Familie’, stond als presentator aan de zijde van Willy Sommers, Anne De Baetzelier en Laura Tesoro in ‘Tien Om Te Zien’ én is de leadzanger van de boysband BOBBY.

Door zijn deelname aan ‘The Masked Singer’ werd al snel duidelijk dat Aaron ook als soloartiest sterk uit de hoek komt. Het levert hem alvast geen windeieren op. Het jonge idool brengt volgende week al zijn eerste single uit, getiteld ‘Zonde’.

Naast heel wat nieuwe volgers en een solosingle houdt Aaron ook nog iets anders over aan zijn avontuur bij ‘The Masked Singer’. “Die cape van tovenaar was echt enorm zwaar”, vertelt de acteur uit ‘Familie’ in een interview met HLN Showbits. “Ik heb nu wel goede schouderspieren ontwikkeld. Ik ben daar wel blij mee”, besluit Aaron.