VTM

VTM heeft slecht nieuws voor Willy Sommers en 'Tien Om Te Zien'-collega's

door: COS
Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert in 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

'Tien Om Te Zien' keerde afgelopen zomer na een eenmalige aflevering in 2021 terug voor een volwaardige revival in 2022. Ook in 2023 mogen we ons aan een fantastische muziekzomer verwachten.

Het werd meteen duidelijk dat 'Tien Om Te Zien' afgelopen zomer weer een succes was. VTM besloot dan ook om een volgende reeks meteen bekend te maken. Nu is er meer informatie bekend over het programma, dat opnieuw op de zeedijk van Westende opgenomen wordt.

Geen 'Tien Om Te Zien' zonder Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Zij krijgen opnieuw het gezelschap van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen ontvangen ze de populairste artiesten van het moment, enkele 'golden oldies' en vuren ze de grootste hits af op Vlaanderen.

"De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met Tien Om Te Zien als één van de absolute hoogtepunten",  vertellen Anne, Willy, Laura en Aaron. "Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest."

Toch is er ook minder goed nieuws. Het muziekfeestje wordt namelijk wel beperkt. Vorig jaar waren er met opnames op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus maar liefst acht draaidagen. Dit jaar zullen dat er maar vijf zijn: op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus.