VTM

Laura Tesoro krijgt verrassend nieuws van VTM: "Onbeschrijfelijk"

door: STG
The Voice Kids - Laura Tesoro
Afbeelding bron: VTM

Momenteel is Laura Tesoro te zien in de comebackstage van 'The Voice Van Vlaanderen'. Achter de schermen kreeg ze intussen een grote promotie.

Laura Tesoro mag zich al enkele seizoenen ontfermen over de kandidaten die net uit de boot dreigen te vallen in 'The Voice Van Vlaanderen'. Met de comebackstage wist ze al meermaals heel wat talent toch een kans te geven in het programma.

Nu krijgt ook Laura zelf van VTM een grote promotie. "Dat ik van VTM nu dat vertrouwen heb gekregen is onbeschrijfelijk. De eerste opnames zijn al achter de rug en waren geweldig. Een spectaculaire rollercoaster. Niet alleen voor de kandidaten, maar zeker ook voor mij", zegt Laura in Het Laatste Nieuws.

Het gaat om ‘Starstruck’, de straffe zangcompetitie waarin de stem, looks én moves centraal staan.‘Starstruck’ laat de iconische ‘Soundmixshow’ uit de jaren tachtig herleven. Een nieuwe kans die Laura zelf niet meteen als een promotie ziet.

“Of dit een ferme promotie is voor mij? Oei, zo zie ik dat niet”, vervolgt Laura. “Ik doe gewoon mijn job. Ik vind het wel een hele eer en een groot compliment dat VTM mij de kans biedt en mij het vertrouwen geeft om zo’n grote show te mogen presenteren", klinkt het nog.