VTM

Lichtpuntje voor Karen Damen na haar scheiding: “Belangrijkste in mijn leven”

door: PMN
Karen Damen voor 'Liefde Voor Muziek'
Afbeelding bron: VTM

Karen Damen sloot het jaar nog af met een echtscheiding. Het is niet het jaareinde dat ze in gedachten had. Er wacht Karen nu nog een afronding van haar huwelijk met Anthony Van der Wee.

Karen Damen vierde oudjaar met haar zoon Sky. Ze trok samen met hem naar Zuid-Afrika. Daar ging ze haar ex-collega Kathleen Aerts bezoeken. Ze waren samen nog aan de slag bij K3.

Karen vertelt in Dag Allemaal dat ze veel doet voor haar zoon Sky. Ze herinnert zich nog levendig hoe ouders tegen haar zeiden, in de periode dat ze bij K3 was, dat ze het anders nooit doen maar nu wel omdat hun kind zo’n grote fan is.

Het deed bij Karen een belletje rinkelen. “Ik heb toen beseft dat een ouder alles doet voor zijn kind, zelfs de grootste gêne overwinnen op iemand af te stappen om een handtekening of een foto te vragen.”

“Als Sky morgen een dagje naar zee wil, dan stap ik in mijn auto en breng ik hem. Sinds Sky er is, vind ik mezelf niet meer belangrijk, mijn kind is nu het belangrijkste in mijn leven. Als hij gelukkig is, dan ik ook.”