VTM

Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd' geeft meer prijs over nieuwe vriendin: "Zo lang kennen we elkaar"

door: COS
Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: Instagram@marijn_lenaerts

Marijn Lenaerts leerden we twee jaar geleden kennen in 'Blind Getrouwd'. Hij trouwde met de knappe Candice Martens.

Marijn Lenaerts en Candice Martens leken een match made in heaven. De klik was er meteen en de vonken sprongen ervan af. Ondanks onenigheid over de plek waar ze zouden gaan wonen, was niemand verbaasd toen ze op het beslissingsmoment besloten getrouwd te blijven.

Twee jaar duurde het sprookje, toen er plots een verrassend bericht verscheen op sociale media. Candice en Marijn hadden besloten om uit elkaar te gaan. Ze zouden als vrienden verdergaan. Dinsdag deelde Marijn groot nieuws: hij heeft een nieuwe vriendin.

Met vakantiefoto's stelde Marijn zijn volgers voor aan zijn kersverse vriendin. Aan HLN vertelt Marijn dat hij en zijn vriendin aan elkaar werden voorgesteld door een gemeenschappelijke vriend op het evenement 'Solomun Open Air' in het Jubelpark. Het klikte meteen.

Wie de vrouw is die hem opnieuw gelukkig maakt, wil hij niet kwijt. "Ze staat niet graag in de belangstelling", legt hij uit aan HLN. "Het is nog vrij pril, we kennen elkaar nu zo’n zestal weken. De vakantie was om elkaar nog wat beter te leren kennen. Een weekje naar de zon."