VTM

Marjolein Faes geeft verklaring voor mislukking in 'Blind getrouwd': "Zag de kijker niet"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Marjolein Faes en Mike Van Ryssel schopten het in 'Blind getrouwd' vier jaar geleden meteen tot het favoriete koppel van de kijkers. Daar kwam abrupt een einde aan toen Marjolein schijnbaar erg kortaf begon te doen tegen haar man, en de twee besloten om uit elkaar te gaan.

Bergen bagger heeft Marjolein Faes over zich heen gekregen na 'Blind getrouwd'. Een jaar lang durfde ze daardoor amper buiten te komen. Vier jaar later wil ze uitleggen hoe het is misgelopen tussen haar en Mike.

"Ineens zit je na zo'n geweldig feest 24 uur op 24 uur bijeen en ik stelde vast dat wij niet met elkaar konden praten", vertelt ze in Het Laatste Nieuws. "Wij stonden ook te verschillend in het leven."

Ze leek dan soms wel wat kortaf, maar eigenlijk was dat vooral omdat ze zelf zo leed onder de teleurstelling. Die maakte haar erg verdrietig en overprikkeld, en de camera's die er voortdurend bij waren, waren er te veel aan.

Ook gaven de uitzendingen een wel héél eenzijdig beeld van hun relatie. "Wat de kijker niet zag, was hoeveel gesprekken wij hadden voor het slapengaan, gesprekken, waarin ik zoveel heb proberen uit te leggen, zoveel begrip heb getoond", zegt ze. "Er was geen wrok, het ging gewoon niet."