VTM

Matthieu uit 'Blind Getrouwd' doet iedereen meteen smelten: "Daar wil ik mee trouwen"

door: STG
Matthieu Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

De tweede aflevering van 'Blind Getrouwd' zit erop. Na Jolien & Brecht, Emma & Emile stapten ook Fleur, Isabelle, Matthieu en Alexander in het huwelijksbootje. Vooral Matthieu wist de kijker te doen smelten met een erg verrassend moment.

'Blind Getrouwd' wist gisteren voor de tweede keer nieuwe koppels aan elkaar voor te stellen. Wanneer de huwelijksklokken luidden voor Matthieu wist hij kijkend Vlaanderen meteen te overtuigen met verrassende beelden.

Wanneer Mathieu wacht op zijn bruid, ontmoet hij de kleine Emile, het metekindje. De kleine Emile wil graag dat Mathieu voorleest uit zijn boekje. Matthieu weet op deze manier in elk geval meteen het hart van Emile te veroveren, en bij uitbreiding dus ook dat van zijn nieuwe schoonfamilie. Op sociale media is iedereen het eens over Emile. "Schattig ventje", "Daar wil ik mee trouwen" en "Zo lief", klinkt het onder meer in de reacties.

Ook Isabelle is meteen onder de indruk van haar man. "Ik vind hem echt super knap. Hoe hij daar stond met zijn glimlach en superblij om mij te zien, gaf me meteen een geruststellend gevoel", klonk het meteen na de ontmoeting. "Waaw, wat een verschijning. Dit had ik zelfs niet verwacht, dus ik was wel heel blij om haar te zien", glimlacht Matthieu.