VTM

Na Davina Michelle ook deze verdachte geschrapt voor Raaf in 'The Masked Singer': "Last van claustrofobie"

door: STG
The Masked Singer Raaf
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond was er weer een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Daarin werd de prachtige stem van Raaf nog maar eens in de kijker gezet.

Kijkers lijken er week na week steeds meer van overtuigd te zijn welke stem er achter het masker van Raaf schuilgaat in 'The Masked Singer'. Sinds vorige week hebben de programmamakers 'de bel van de waarheid' geïntroduceerd, een hulpmiddel voor de speurders.

Wanneer ze de bel luiden, krijgen ze de unieke kans om een hoofdverdachte van hun lijstje te schrappen. Zo weten we nu al zeker dat het niet Davina Michelle is die onder het masker van Raaf zit.

Heel wat kijkers wijzen nu in de richting van zangeres Coely. Volgend seizoen zal ze ook te zien zijn als coach in 'The Voice Kids'. In Het Laatste Nieuws reageert ze voor het eerst op de geruchten uit 'The Masked Singer'.

“Ja, ik word door iedereen gebeld en krijg massa's vragen in die richting. Ik volg het programma op de voet en ben erg onder de indruk van de kostuums en vocale prestaties. Maar ik heb last van claustrofobie en zou het nooit overleven in zo'n pak," aldus Coely.