VTM

Natalia zet de puntjes op de i: "Dat is een groot misverstand"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Momenteel zien we Natalia weer regelmatig op televisie. Zo probeerde ze gisteren nog samen met Bart Kaëll uit de handen te blijven van de jagers in 'Het Jachtseizoen', en is ze vanavond weer te zien in 'The Voice Van Vlaanderen'.

Ook Natalia ontsnapt niet aan de hoge energieprijzen. Theaters en concertzalen sluiten de deuren omdat ze de energiefactuur niet meer kunnen betalen. Ook nu lijkt de cultuursector hier weer een groot slachtoffer te worden.

"Mijn lief en ik hebben net zoals iedereen een huishouden te runnen. Zoals elk Vlaams gezin houden we ons budget goed in de gaten. En als voorbereiding naar de winter toe gaan we nog bewuster om met onze uitgaven”, zegt Natalia in een interview met Story.

Met twee kinderen in huis is het een hele opgave om extra op te letten voor besparingen. “Dat artiesten veel geld verdienen, dat is een groot misverstand", laat Natalia nog weten. Maar ondanks alles hoopt ze dat we allemaal massaal afstemmen op het nieuwe seizoen van 'The Voice Van Vlaanderen'.

Tags Natalia