VTM

Nathalie Meskens beleeft bijzondere momenten met haar pasgeboren zoontje: “Maakte voor mij het avontuur nog groter”

door: PMN
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: VTM

Nathalie Meskens zien we vanaf 22 februari op dinsdag en donderdag bij VTM. Ze is de host van het programma ‘Paradijs zoekt personeel’.

Zes duo’s pakken hun koffers uit op het tropische eiland en worden er door een jury getest in alle aspecten van het hotelwezen. 

Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en vertrekken. De inzet is niet min, want het duo dat Paradijs zoekt Personeel wint, mag het luxeresort Zanziblue een jaar lang uitbaten.

Nathalie Meskens zal de kandidaten begeleiden. “Een droomjob in het buitenland, heel wat mensen verlangen ernaar maar voor velen blijft het een onbereikbare, onrealistische droom”, legt Nathalie uit. 

“Daar brengt dit programma verandering in. Een luxueus boutique resort in Zanzibar zoekt immers een gloednieuw management duo en wij gaan de eigenaars een handje helpen. Maar de duo’s zullen deze droomjob niet zomaar cadeau krijgen... “

“Dat ik dit avontuur vanop de eerste rij mee mocht beleven, was fantastisch. En wat het voor mij persoonlijk een nóg groter avontuur maakte, was om dit te doen met mijn zoontje van 8 weken dat om de 2 à 3 uur borstvoeding kreeg.”