VTM

Nathalie Meskens doorbreekt plots stilte na vier maanden: Ze heeft nieuws over haar dochter Lima

door: LHX
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: CNR Records

Het is een hele tijd stil geweest rond Nathalie Meskens. Maandenlang deelde ze niets op Instagram, maar nu heeft ze wat te zeggen.

"Binnenkort meer nieuws", klonk het op 18 november nog op de Instagramaccount van Nathalie Meskens. Dat nieuws is er nooit gekomen: sinds die dag is het meer dan vier maanden lang stil geweest. 

Dat is opvallend, aangezien ze daarvóór gretig beelden deelde van haar kindjes, Lima en Loé. De fans die hen graag bezig zagen, hebben dus een hele tijd op hun honger moeten zitten.

Vandaag komt daar echter verandering in. De actrice deelt twee kiekjes van haar en Lima op vakantie in Costa Rica. De reden? Het is Lima's verjaardag.

"3 jaar word je vandaag, wat gaat het toch snel", schrijft Nathalie. "Ik hou zoveel van je en ben zo fier op wie je nu al bent: grappig en lief en avontuurlijk en warm en bruut en koppig en eerlijk en veel te zelfstandig voor je leeftijd."

"Mijn prachtige blonde Mowgli", noemt ze haar. "Je bent de heerlijkste dochter die een mama zich kan wensen en ik zal er alles aan doen om ook de allerbeste mama voor je te zijn."