VTM

Nathalie Meskens krijgt bijzonder slecht nieuws te horen: "Vergiftigd geschenk"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Het is al even geleden dat we nog iets gehoord hebben over Nathalie Meskens. De presentatrice krijgt dan ook bijzonder slecht nieuws te horen aan het begin van het nieuwe jaar.

Enkele maanden geleden konden we Nathalie Meskens nog wekelijks aan het werk zien in 'Beste Kijkers'. Sindsdien blijft het opvallend stil rond nieuwe projecten. Nathalie krijgt dan ook pijnlijk nieuws te horen.

Zo bericht Het Laatste Nieuws in hun eindejaarslijst van tv programma's. De redactie plaatst 'Paradijs Zoekt Personeel', het andere programma dat Nathalie presenteerde, helemaal onderaan. Volgens de krant bleek niemand wakker te liggen van het programma.

“Juryleden gingen op zoek naar de mytische Zanzifactor, maar de tv-makers waren helaas vergeten om zelf wat x-factor aan het programma toe te voegen”, klinkt het scherp. De hele wedstrijd eindigde dan ook als één grote teleurstelling. De winnaars besloten uiteindelijk om al na twee maanden terug naar België te komen.

“'Een vergiftigd geschenk en een lege doos", klinkt het. Vermoedelijk moet Nathalie Meskens zich dus niet meteen vrijmaken voor een tweede seizoen van de reeks.