VTM

Nathalie Meskens over haar vriend Nadim: "Respecteer zijn standpunt na vijf jaar nog altijd"

door: COS
Nathalie Meskens
Afbeelding bron: VTM

Nathalie Meskens zien we sinds dinsdag 22 februari als presentatrice in 'Paradijs zoekt personeel' op VTM. In Zanzibar werd ze vergezeld door haar gezinnetje.

In maart 2020 kreeg Nathalie Meskens een eerste kindje. In september 2021 volgde er een tweede. Lima en Loé krijgen we vaak op sociale media te zien. Nathalies partner Nadim krijgen we niet te zien. Het enige beeld van hem is er eentje met Lima op Vaderdag waarbij we hem langs achter zien.

"Als je er zelf niet voor kiest een publiek figuur te zijn, maar wel vanaf dag één van je nieuwe relatie op de cover van kranten en magazines staat, is dat simpelweg niet leuk. Niet dat mijn lief verlegen is of zo, maar het hoort gewoon niet bij wie hij is", zegt Nathalie in Het Laatste Nieuws.

Nathalie plaatst dan ook nooit (herkenbare) foto's van Nadim op Instagram. "Daarover respecteer ik zijn standpunt na vijf jaar nog altijd. Hij vindt daar niets noodzakelijks aan. En dat ik foto's van de kinderen post, vindt hij niet erg: ze zijn een te groot deel van mijn leven om niet te tonen", besluit Nathalie.