VTM

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' begint: Dziubi Steenbergen heeft belangrijke boodschap voor alle kijkers

door: LHX
Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Alle fans van 'Blind Getrouwd' kunnen vanaf vandaag weer aan hun trekken komen. Om 20.35 wordt op VTM de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden.

In de eerste aflevering stappen twee koppels in het huwelijksbootje. Het eerste koppel bestaat uit de 32-jarige stewardess Jolien en de 32-jarige vrijwillige brandweerman Brecht. Wie het tweede koppel wordt, heeft VTM nog niet bekendgemaakt.

Eén van de mensen die zeker gaan kijken, is Dziubi Steenbergen. Hij werd vorig jaar gekoppeld aan Brecht De Geyter. Aan het einde van het programma besloten ze samen te blijven, maar een paar maanden later gingen ze alsnog uit elkaar.

"Vanavond is het dan zover", schrijft hij in zijn Instagramverhaal. "Tijd om het stokje door te geven aan een nieuwe generatie van 'Blind Getrouwd'-ers. Ik wens jullie alle acht heel veel succes toe met dit zotte avontuur."

Daarnaast heeft hij ook een belangrijke boodschap voor de kijkers. "Besef dat je elke aflevering maar een heel klein deeltje te zien krijgt van uuuuren beeldmateriaal. En dat je 2281 emoties en ervaringen aan een snel tempo door elkaar ervaart met iemand die je nog maar net kent", klinkt het. "Dus allemaal lief zijn alsjeblieft."