VTM

Nieuwe woning voor Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd' heeft ingrijpende gevolgen

door: LHX
Blind Getrouwd - Brecht - Jolien
Afbeelding bron: VTM

Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh, samen hét succesverhaal van de recentste editie van 'Blind Getrouwd', kwamen deze week met prachtig nieuws. Ze gaan (opnieuw) samenwonen.

Tijdens het 'Blind Getrouwd'-experiment woonden Jolien en Brecht uiteraard al een tijdje samen. Toen de opnames voorbij waren, moesten ze echter weer verhuizen naar hun eigen stekjes, in respectievelijk Kalken en Gooik.

Het pendelen tussen de twee vergde veel energie, en hun doel voor 2024 was dan ook het vinden van een gemeenschappelijke woonst. Daar zijn ze nu al in geslaagd.

Het huis in kwestie ligt in Zottegem. Het voldoet helemaal aan hun eisen, laat Jolien weten aan Het Laatste Nieuws.

"We waren op zoek naar een woning met meer dan twee slaapkamers. Het moest ook een huis met veel lichtinval en een grote tuin zijn. En met voldoende parkeergelegenheid."
 
In 'Blind Getrouwd' was al te zien dat Brecht niet verder dan 15 minuten van zijn brandweerkazerne in Dilbeek mocht wonen. Dat maakte het voor de productie best moeilijk om een appartement te vinden voor het pasgetrouwde stel.

Aangezien Zottegem niet bepaald dicht bij Dilbeek ligt, heeft de verhuis dan ook grote gevolgen voor Brecht. Hij heeft een overplaatsing aangevraagd. Zijn nieuwe kazerne ligt op amper vijf minuten van hun woning.