VTM

Nuria en Stijn geven ongezouten mening over slaagkansen van 'Blind Getrouwd'-koppels

door: COS
Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

Het einde van het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd' is in zicht. Binnenkort moeten de koppels beslissen of ze een toekomst met elkaar zien.

De koppels hebben de afgelopen jaren een heleboel goede voorbeelden gezien. Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke gaven elkaar in het allereerste seizoen het jawoord en zijn nog steeds samen.

Nuria vindt dat de koppels dit seizoen goed gematcht zijn. Toch is dat voor haar geen garantie dat ze allemaal zullen samen blijven. "Het is moeilijk. Ik denk dat, ondanks de dipjes, Fleur en Alexander én Isabelle en Matthieu een koppel zullen blijven", zegt ze in Story.

"Over de andere twee koppels, Jolien en Brecht, en Emma en Emile, heb ik mijn twijfels. Ik geef hen vijftig procent slaagkans. Maar ik zit altijd verkeerd met mijn pronostiek, Stijn is daar beter in."

Stijn ziet het bij Jolien en Brecht wél goed komen. "Maar Emma en Emile niet meteen. Ze zitten op een andere golflengte. Alhoewel, Nuria en ik zijn ook totaal verschillend qua karakter. Zolang de waarden en normen maar matchen", besluit hij.