VTM

Nuria Gilizintinova maakt zich zorgen over gloednieuw seizoen van 'Blind Getrouwd'

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Vanaf maandag 5 september gaat bij VTM het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' van start. Vier koppels wagen zich aan het avontuur van hun leven.

Aan het concept van 'Blind Getrouwd' is niet veranderd, maar het zevende seizoen kreeg wel een lichte make-over. Zo zullen de koppels na hun afzonderlijke ceremonies samenkomen voor een gezamenlijk trouwfeest. 

Bovendien zullen de koppels samen op huwelijksreis gaan. Over die nieuwigheden maakt Nuria Gilizintinova uit het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' zich wel zorgen. "Ik dacht meteen: dit zal megaveel drama worden", zegt ze in Dag Allemaal.

"Volgens mij zal er een bepaalde vorm van nijd zijn, want sommige koppels zullen vanaf dag één een betere klik hebben dan andere. Stijn en ik zijn daar het levende voorbeeld van", legt Nuria uit.

In 2016 trouwde Nuria met Stijn Van Poucke. De eerste ontmoeting was allesbehalve warm te noemen, maar zes jaar en twee kinderen later zijn ze nog steeds gelukkig samen. Of dat het geval zou zijn, mocht ze de vorderingen bij de andere koppels gezien hebben, betwijfelt Nuria.