VTM

Nuria Gilizintinova ziet het fout lopen in 'Blind Getrouwd': "Tussen hen zal het hard botsen"

door: COS
Nuria Gilizintinova uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: Instagram @nuria_glztnva

'Blind Getrouwd' is al toe aan het achtste seizoen. De vier koppels hebben maandag hun intrek genomen in hun stekje voor de komende weken.

De afgelopen jaren is gebleken dat 'Blind Getrouwd' voor een succesvol huwelijk kan zorgen. Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke uit het eerste seizoen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Zij zijn al zeven jaar getrouwd en hebben intussen twee kindjes samen.

Nuria keek de afgelopen jaren met veel belangstelling naar de 'Blind Getrouwd'-koppels. Ook dit seizoen kijkt Nuria maar al te graag mee. Als ervaringsdeskundige ziet zij meteen waar bij de koppels het schoentje zou kunnen knellen.

"Ik verwacht dat Brecht en Jolien zich zullen ergeren omdat hij voor de boodschappen een weekplanning heeft en zij van dag tot dag leeft", zegt Nuria aan HLN. "Ook tussen Fleur en Alexander zal het hard botsen omdat zij heel gestructureerd is terwijl Alexander het minder nauw neemt."

"Emma, die kuisgerief mee verhuisde naar hun nieuwe flat, is ook heel georganiseerd. Emile is met zijn gat in de boter gevallen. Hopelijk weet hij dat ook", besluit Nuria.