VTM

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ bijzonder openhartig over vreselijke periode: “Alles heeft een prijs”

door: LHX
Afbeelding bron: Instagram @nuria_glztnva

Nuria Gilizintinova, die samen met haar man Stijn Van Poucke deelnam aan het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’, heeft er een zware periode op zitten. Op Instagram vertelt ze openhartig wat er aan de hand was.

Het afgelopen voorjaar was erg heftig voor Nuria Gilizintinova. Naast haar jobs als geriatrisch verpleegkundige en als influencer was ze ook nog bezig met een postgraduaat als content creator, liep ze stage en moest ze een huishouden met twee kinderen runnen.

Bovendien wilde ze ook voldoende tijd vrijmaken voor haar vriendinnen. Het werd haar op een gegeven moment allemaal te veel. “Helaas heeft alles een prijs”, schrijft ze op Instagram.

“De berg die ik moest beklimmen werd groter en groter”, getuigt ze. “Ik behaalde geen deadlines meer, ik stond achter met mijn werk, mijn huishouden, mijn administratie. Het gevoel van zelfrespect en selflove was ver te zoeken.”

Gelukkig kon ze het tij nog keren, mede dankzij haar huisarts die haar erop wees dat het zo niet verder kon. Ze heeft intussen geleerd dat zij en haar gezin het belangrijkst zijn in haar leven en dat ze niet altijd voor iedereen goed kan doen.

Daarom gaat het nu veel beter met haar. “Mijn energielevel is er nog niet 100%, maar begint te komen. Ik heb het gevoel mijn sparkle terug te hebben. Ik heb er zin in!”, klinkt het.