VTM

Opvallend: Candice Martens heeft duidelijke boodschap na scheiding van Marijn

door: LHX
Candice Martens
Afbeelding bron: Instagram @candice.martens

Candice Martens en Marijn Lenaerts leken wel een match made in heaven in 'Blind Getrouwd'. Ook na het programma bleven ze nog lange tijd samen.

Twee jaar na 'Blind Getrouwd' zetten Candice Martens en Marijn Lenaerts alsnog een punt achter hun huwelijk. Het samenwonen in Marijns huis in Binkom was geen groot succes.

Marijn is sindsdien uit de spotlights verdwenen, maar Candice geniet nog steeds van de media-aandacht die 'Blind Getrouwd' haar heeft opgeleverd. Zo is ze erg actief als influencer en heeft ze ook haar eigen kledingzaak opgericht.

In haar nieuwe vlog 'VaVaCandice' praat ze met Isabelle, die dit jaar deelnam aan 'Blind Getrouwd'. Haar huwelijk met Matthieu was geen succes.

Hoewel de opnames al een hele tijd achter de rug zijn, is ze nog steeds niet aan het daten, vertelt ze aan Candice. "Het daten is nu even niet aan de orde", zegt ze.

Voor Candice is dat wel anders, zo blijkt. Zij is helemaal klaar voor een nieuwe relatie.

"Ik heb al zitten uitzoeken: wat is de top drie van dingen die een man voor mij zou moeten hebben?", vertelt ze. Humor is er één van. "Ik vind het heel belangrijk dat ik eens kan lachen en me kan amuseren."

Dan is er aantrekkingskracht. "Het hoeft voor mij niet de knapste te zijn, dat maakt niet uit. Maar er moet wel iets zijn.

Nummer drie is communicatie. "Dat je echt kan praten en dat je, als er iets is, dat open kunt bespreken." Het is duidelijk: laat die mannen maar komen!