VTM

Sarah en Joeri uit 'Gestrand op Honeymoon Island' verrassen iedereen na vroegtijdige exit

door: COS
Sarah en Joeri in 'Gestrand op Honeymoon Island'
Afbeelding bron: VTM

In 'Gestrand op Honeymoon Island' gaven Joeri en Sarah er deze week vroegtijdig de brui aan. Het duo komt nu echter met verrassend nieuws.

Toen hun wegen scheidden na 'Gestrand op Honeymoon Island' leek het experiment gefaald en het huwelijk voorbij. Maar niets is minder waar. Vandaag kunnen Sarah en Joeri het van de daken schreeuwen: "Wij zijn nu een koppel."

"Voor mij was het even klaar en gedaan. Ik had ook geen behoefte om Joeri nog te horen of te zien. Maar dan denk ik drie dagen later, toen we terug waren in België, kreeg ik al een berichtje van Joeri", vertelt Sarah.

"Ik begon ze al te missen", lacht Joeri. "Een maand nadat we terug waren heb ik eigenlijk volledig mijn hart uitgeschreven op papier. Gewoon mijn gevoel voor Sarah. Vier à vijf bladen vol", vertelt Joeri.

"Normaal doe ik dat nooit, mij zo kwetsbaar opstellen. Ik heb dat dan voor één keer gedaan en het is eigenlijk wel goed gekomen", vervolgt Joeri, die intussen meer dan vijf maanden gelukkig samen is met Sarah.

"Ondanks dat we officieel vijf maand en een half samen zijn, zeg ik tegen mijn familie: 'We zijn zeven maanden getrouwd.' Ik vind dat ook gewoon mooi en leuk om te zeggen", aldus Sarah. Veel geluk samen!