VTM

Verrassend! Zo gaat het nu met de koppels van 'Gestrand op Honeymoon Island'

door: COS
Gestrand op Honeymoon Island
Afbeelding bron: VTM

'Gestrand op Honeymoon Island' kwam dinsdag tot een einde op VTM 2. Drie van de vier koppels hadden nog een beslissing te maken.

Sarah en Joeri vertrokken al eerder van het eiland, nadat Joeri de stekker uit het experiment trok. In België kon hij Sarah echter niet missen. Hij heeft erg zijn best moeten doen, maar zeven maanden na hun huwelijk op het eiland zijn Sarah en Joeri nog steeds gelukkig getrouwd.

Bij de andere koppels is het 'Gestrand op Honeymoon Island'-experiment minder mooi uitgedraaid. Zo gaven Eva en Koen hun relatie na het avontuur wel een kans, maar na enkele maanden zijn ze jammer genoeg uit elkaar gegaan.

Keith en Maxine hebben intussen geen contact meer met elkaar. Dat is niet zo bij Shauni en Bram. Hoewel ze elk hun eigen weg gingen, zijn ze nog steeds goede vrienden.

Kijkers van 'Gestrand op Honeymoon Island' vinden het vooral jammer voor Eva & Koen en Shauni & Bram. "Niet verwacht van Shauni en Bram. Ik zag ze samen blijven." En: "Wat jammer van Koen en Eva! Vond dit zo'n mooi koppel!"