VTM

Stan Van Samang zien we weer op televisie: Hij heeft glasheldere boodschap voor VTM

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Stan Van Samang zien we in ‘Liefde Voor Muziek’. Afgelopen dinsdag stonden zijn hits centraal. Het deed hem duidelijk wat.

Stan Van Samang was een tijdje weg, maar nu is hij weer helemaal terug. Daar zijn we uiteraard heel blij om. Stan heeft ook een nieuw album uit met al zijn covers uit ‘Liefde Voor Muziek’ op.

Stan vindt een volle agenda best wel fijn. “Dat geeft zekerheid”, citeert TV-Familie hem in Het Laatste Nieuws. “Het geeft ook rust in mijn hoofd want ik moet een lening afbetalen en mijn kindjes grootbrengen.”
 

Stan Van Samang zou graag weer een tv-programma presenteren

Stan bruist weer van de plannen. Er staan deze zomer 50 optredens gepland en in het najaar start hij met een tournee langs de theaters. De zanger heeft ook een boodschap voor VTM.

“Ik zie mezelf nog wel als tv-presentator”, is Stan duidelijk. “Ik heb er al eens van mogen proeven in ‘Studio Stan’, waar ik onbekende mensen hielp om een nummer, dat veel voor hen betekent, op te nemen. Nu écht presenteren en de mensen thuis aanspreken is nog iets anders. Maar wat als dat begeleid kan gebeuren, wie weet?”