VTM

Styliste uit 'The Masked Singer' laat in haar kaarten kijken: "Mijn pluszoon was in shock"

door: STG
Minotaurus
Afbeelding bron: VTM

Vanavond kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Nu de finale stilaan dichterbij komt schakelt het programma een versnelling hoger. 

"The Masked Singer" zet vanavond de rechte lijn in naar de finale. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de pakken van de BV's zo comfortabel mogelijk te maken. Annick en Amke geven in Het Laatste Nieuws een exclusieve blik achter de schermen van het programma.

Zo kunnen de BV's gebruik maken van een toilet dat voorzien is van een verwarmde toiletbril. We voorzien zoveel mogelijk openingen in een kostuum. Soms zijn die pakken ook heel onhandig omdat ze zo breed zijn. Daarom was er nu een heel groot toilet voorzien voor de celebs. Met verwarmde bril!", klinkt het.

Hoewel de pakken worden samengesteld in het buitenland, doen de stylisten zelf ook nog heel wat aanpassingen. Bij de start van het eerste seizoen liep het dan ook bijna helemaal fout. De coronacrisis maakte het er niet makkelijker op.

“Bij mij thuis stonden een aantal pakken in de living en op zolder, met doeken erover. Mijn pluszoon was toen twaalf en was achteraf in shock toen bleek dat hij zonder het te weten naar tv had zitten te kijken met de kop van Wolf naast zich. Ik denk niet dat ik nu nog zou moeten proberen zo’n pak thuis te bewaren", bedenkt ze zich.