VTM

Veerle uit 'Blind Getrouwd' ervaart probleem met baby Noé en moet hulp inschakelen

door: LHX
Veerle en Nick
Afbeelding bron: Photonews

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd'. In april werd hun derde kindje geboren, Noé.

Veerle Van den Eynde is dolgelukkig met haar derde kindje, maar moet toegeven dat het moederschap niet enkel rozengeur en maneschijn is. "Het was even stil hier, want het was even wat moeilijker", schrijft ze op Instagram.

Noé gaat inmiddels zo'n twee weken naar de crèche. Dat ging niet zo vlot, want een week voor de start weigerde ze plots van een flesje te drinken. Veerle en Nick waren er nochtans op tijd mee begonnen, om haar voor te bereiden.

"Maar in augustus hebben we 2 weken door omstandigheden geen flesje gegeven. En toen is ze dat blijkbaar verleerd." Er zat daarom niets anders op dan hulp in te roepen.

Een preverbale logopediste liet hen een intensieve flestraining doen om de zuigreflex weer op te wekken. "Beetje bij beetje, met veel teleurstellingen, weinig slaap en veel melk die we moesten weggooien, lukte het mij uiteindelijk wel om uit een flesje te laten drinken." Ook in de crèche lukte het maandag eindelijk. "Hopelijk is ze vertrokken nu", klinkt het opgelucht.