VTM

Veerle Van den Eynde uit 'Blind Getrouwd' beleeft droevige dag: Ze heeft een hartverscheurende boodschap

door: LHX
Veerle en Nick
Afbeelding bron: Photonews

Veerle Van den Eynde en Nick Wijns leerden elkaar kennen in het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd'. Ze zijn nog steeds samen en hebben inmiddels al drie kindjes.

Sinds hun huwelijk in 'Blind Getrouwd' hebben Veerle Van den Eynde en Nick Wijns samen heel wat hoogtes én laagtes gekend. Zo verwelkomden ze samen hun kindjes Liv en Noé, maar moesten ze ook afscheid nemen van sterrenkindje Elle.

Dat laatste is deze week exact twee jaar geleden. Nog steeds is 29 maart een moeilijke dag voor het gezin. Op Instagram deelt Veerle daarom een emotionele boodschap aan de kleine Elle.

"Vandaag twee jaar geleden zagen we jou voor het eerst, maar ook het laatst", schrijft ze. "We missen jou hier bij ons, lieve kleine Elle!" "Voor altijd in ons hart", klinkt het ook. "Jij hoort bij ons."

Van haar volgers krijgt ze massaal veel steun. Zo stuurt Florence Vandoorne, die in het afgelopen seizoen van 'Blind Getrouwd' te zien was, haar een hartje. Ook 'mol' Eline Michiels, die bijna een jaar geleden haar twee maanden oude zoontje verloor, steekt haar een hart onder de riem.