VTM

Verklapt Dziubi uit 'Blind Getrouwd' al iets over afloop voor hem én dit koppel?

door: COS
'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Voor de koppels van 'Blind Getrouwd' nadert het ultieme beslissingsmoment. Blijven de koppels samen of kiezen ze er toch voor om (als vrienden) uit elkaar te gaan.

Of er koppels overeind zullen blijven na 'Blind Getrouwd', moeten we nog afwachten. Wat de afgelopen weken wél heel duidelijk werd, is dat er vriendschappen voor het leven ontstaan zijn.

De afgelopen weken zagen we de deelnemers van 'Blind Getrouwd' regelmatig met elkaar afspreken. Zo is er tussen Dziubi en Jana een mooie vriendschap ontwikkeld. Dat maakten ze onlangs nog eens duidelijk met een TikTok.

"Schitterend om jullie bezig te zien", klinkt het. Maar ook: "Ja! Jullie zijn nog getrouwd! Er hangt een foto met Brecht op de achtergrond", merkt iemand op. "Dit is mijn huis, dus dan ben ik getrouwd met Brecht?", grapt Jana.

Geen uitsluitsel dus over Dziubi en Brecht, maar misschien wel over Jana en Christiaan? "Zie ik Jana haar trouwring nog? Jaaaa!", klinkt het enthousiast. In principe mogen de kandidaten die niet dragen tot het einde van 'Blind Getrouwd'. 

@dziubi_ Vibeen op een van de beste Katy Perry schijven met de liefste @Jana De Bosscher 💃😄 En oh, wie kan Jana’s kat spotten 👀? #blindgetrouwd #blindgetrouwd2022 #vtm #mafs #wedding #friends #voorjou ♬ original sound - CALL ME CECE💕