VTM

Verklapt papa van Fleur uit 'Blind Getrouwd' al hoe het afloopt met Alexander?

door: COS
Fleur Alexander Blind Getrouwd
Afbeelding bron: VTM

De vier 'Blind Getrouwd'-koppels zijn zopas in het huwelijksbootje gestapt. Nu het huwelijksfeest achter de rug is, zijn ze richting Rhodos vertrokken voor een fijne huwelijksreis.

Fleur en Alexander zijn een van de koppels die elkaar blind het jawoord gaven. Dat gebeurde onder het goedkeurend oog van hun families, waaronder de trotse papa van Fleur. Bernard was op de dag van Fleurs huwelijk misschien wel nerveuzer dan zijn dochter.

Hij sprak zijn 'schone familie' toe en wou dan al gaan zitten, zonder zijn toekomstige schoonzoon te begroeten. "Ik kom dus die trouwzaal binnen en ik was m'n nieuwe schoonzoon al tussen het zittende publiek aan het zoeken", vertelt Bernard in Dag Allemaal.

"Hij stond uiteraard vooraan, dat was me compleet ontgaan. Maar kom, vanaf die eerste seconde dat hij zich aan me voorstelde, wist ik: deze jongen gaat goed voor m'n dochter zorgen", vertelt Bernard, die Alexander een "enthousiaste kerel" en "heel joviaal" vond.

"En de manier waarop hij omging met die gescheurde broek van hem! Iemand anders zou dat bedekken en beschaamd wegvluchten, hij draaide zich nog eens om zodat iedereen kon zien hoe groot die scheur wel was. Ja, da's mijn soort humor", aldus Bernard. Verklapt hij met zijn mooie woorden al een positieve afloop voor Alexander en Fleur?