VTM

Verrassend: Dziubi Steenbergen uit 'Blind Getrouwd' op reis met gezelschap dat we allemaal kennen

door: LHX
Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Nu zijn 'Blind Getrouwd'-huwelijk met Brecht De Geyter op de klippen is gelopen, mag Dziubi Steenbergen dan wel single zijn, maar dat betekent niet dat hij bij de pakken blijft zitten. Momenteel geniet hij van het leven op een bijzondere bestemming.

In zijn Instagramverhaal deelt Dziubi Steenbergen een bijzondere foto. Hij poseert er met Candice Martens, die we nog kennen van 'Blind Getrouwd' twee jaar geleden. Daar werd ze gekoppeld aan Marijn Lenaerts, maar net als in het geval van Dziubi en Brecht besloten ze een tijd na de opnames om uit elkaar te gaan.

"Naar waar gaan we?", vraagt Dziubi aan zijn volgers. Die kunnen kiezen tussen Kroatië, Italië en Malta. Candice verraadt het antwoord echter al: ze staat voor een vliegtuig van Malta Air.

Zij en Dziubi zijn niet alleen. Er gaat nog een hele groep mee, onder wie we ook Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' herkennen. Dat ziet er een toffe bende uit!

De groep heeft een goede reden om naar Malta te vliegen. In de hoofdstad Valetta is nu immers de Europride bezig. "Wist je dat Malta op de eerste plaats staat in de Rainbow Index?", schrijft Candice. "Dat betekent dat LGBTQIA+ hier de beste rechten hebben. Het belooft dus een echt feest te worden!

Candice Martens
Afbeelding bron: Instagram @candice.martens