VTM

Verrassende aanwijzing in 'The Masked Singer': "Daarom kan Ridder Clara Cleymans niet zijn"

door: COS
Ridder in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Na Yanina Wickmayer was het vrijdag Erik Van Looy die 'The Masked Singer' moest verlaten. Wie waarschijnlijk nog een tijdje in de wedstrijd zal zitten, is Ridder.

Ridder maakte in de eerste aflevering al indruk met 'Nobody's Wife'. In de tweede aflevering blies ze iedereen omver met een cover van 'I'll Never Love Again' uit de film 'A Star Is Born' met Lady Gaga. Als ze zo verdergaat, kan ze volgens velen weleens in de finale belanden.

Dat zou wel betekenen dat we nog enkele weken zullen moeten gissen naar de identiteit van Ridder. En dat blijkt niet zo makkelijk. De speurders en de kijkers raken het niet eens. Op de guessing game van VTM zijn het Isabelle A, Free Souffriau, maar vooral Clara Cleymans die de hoofdverdachten zijn.

Er is een kijker iets opgevallen. "Ridder kan Clara Cleymans niet zijn. Ze wees het bord met groeten en fruit weg en het bord met de tapas wees ze aan", klinkt het. Waarom? "Clara blijkt vegetariër te zijn, al sinds haar 12de." In 'The Masked Singer' hoeft dat niet per se iets te betekenen. "Het kan natuurlijk ook een fake tip zijn", besluit een kijker.