VTM

Volgers vrezen het ergste over het huwelijk van Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' nadat ze nieuw filmpje te zien krijgen

door: STG
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Enkele weken geleden schreven we al dat er mogelijks donkere wolken boven het huwelijk van Dziubi en Brecht hingen. Intussen is er een nieuw filmpje opgedoken.

Enkele weken geleden kwamen er voor het eerst geruchten bovendrijven over het huwelijk van Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter. Afgelopen zomer besloten ze om blind met elkaar te trouwen in 'Blind Getrouwd'. Ook na het experiment bleven ze getrouwd. 

Dag Allemaal kwam de voorbije weken te weten dat het huwelijk op de klippen zou gelopen zijn. “Er klopt gewoon niets van die verhalen. Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg”, klonk het toen. Toch denken fans nu het ergste.

Dat heeft alles te maken met het filmpje dat Dziubi gedeeld heeft op Tiktok. Daarin danst hij samen met Jana op een nummer van Lady Gaga. Een volger is meteen ongerust na wat hij te zien krijgt. “Waarom zie ik nergens een trouwring rond de vinger?”, klinkt het.

Volgers hoeven niet meteen het ergste te denken. Wanneer we de beelden pauzeren is te zien dat Dziubi nog steeds zijn trouwring draagt. Ook Dziubi heeft intussen gereageerd. "Die van mij heb ik aan", klinkt het nog.

@dziubi_ Wanneer een Lady Gaga lied van meer dan 10 jaar geleden plots viraal gaat… kunnen @Jana De Bosscher en ik niet anders dan op deze trend hoppen 💃🖤 #ladygaga #wednesday #blindgetrouwd #friends #dance #voorjou #fyp ♬ original sound - heyy