Lotto Dstny pakt bijzonder stevig uit met nieuws over goudhaantje Arnaud De Lie

door: JDH
Arnaud De Lie
Afbeelding bron: Photonews

Lotto Dstny werkt stevig aan de toekomst van zijn ploeg. Het heeft een contractverlenging van hun goudhaantje Arnaud De Lie aangekondigd. 

Arnaud De Lie is een van de grootste Belgische talenten in het wielerpeloton. Maar zijn contract liep eind volgend jaar af bij Lotto Dstny en dus moest de ploeg zich stevig inspannen om hun goudhaantje langer bij zich te houden. En dat is nu gelukt. 

"Verlengen bij Lotto Dstny was voor mij een logische keuze", zegt De Lie over zijn contractverlenging. "De ploeg heeft vanaf het begin veel vertrouwen getoond in mij en dat voelde meteen heel goed aan. Daarnaast is het project dat het management me heeft voorgesteld voor de komende jaren veelbelovend."

"Met het oog op de toekomst was de contractverlenging van Arnaud De Lie een prioriteit", aldus CEO Stéphane Heulot. "We zijn dan ook zeer verheugd dat één van de grootste Belgische wielertalenten langer bij Lotto Dstny aan boord blijft."

"Deze langdurige verbintenis geeft ons de kans om binnen Lotto Dstny de volgende stappen te zetten, zodat we samen Arnaud zijn ambities kunnen waarmaken. We kijken alvast heel erg uit naar wat de toekomst in petto heeft", zegt Heulot nog.