Niels Albert gelooft niets van de uitleg van Eli Iserbyt

door: AVL
Niels Albert
Afbeelding bron: Photonews

Komend weekend wordt in Namen het EK veldrijden gereden. Eli Iserbyt was tot vorige week nog de gedoodverfde topfavoriet maar toonde de laatste dagen toch wat tekenen van verzwakking.

Ondanks de mindere vorm van Iserbyt blijft hij voor analist en voormalig veldrijder Niels Albert nog altijd de favoriet voor de overwinning. 

Iserbyt liet de laatste dagen meermaals verstaan dat hij zich vooral wil focussen op de klassementen en dat het EK voor hem geen prioriteit. Niels Albert gelooft hier echter helemaal niets van en vindt dat hij voluit voor de overwinning moet gaan.

"Dat hij niet meteen wakker ligt van het EK? Geloof het maar niet. Hij houdt bewust de boot af, verschuilt zich achter het argument dat de klassementen voor hem belangrijker zijn", aldus Albert bij Het Laatste Nieuws.

Volgens Albert is de Europese trui een realistischer doel voor Iserbyt dan het WK of het Belgisch kampioenschap aangezien hij het hier nog niet moet opnemen tegen kleppers als Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24