Van Aert boos over uitlatingen Evenepoel: "Dat zal blijven hangen"

door: CDC
Wout van Aert
Afbeelding bron: Photonews

Wout Van Aert en Remco Evenepoel blijven in onvrede leven met elkaar na het mislukte WK wielrennen. In  in ‘De Tribune' op Radio 1 stak Van Aert zijn onvrede over Evenepoel niet onder stoelen of banken.

 

Na de koers verklaarde Evenepoel dat de tactiek hem niet zinde en hij die ook in vraag stelde, maar hij zich neer moest leggen met een knechtenrol. Iets wat hij met verve deed, maar zonder succes voor de ploeg. De verklaringen zorgden voor spanningen, maar volgens Evenepoel was dat snel weer voorbij.

Van Aert is daar niet mee akkoord. Aan Radio 1 verklaarde hij dat er gewoon enkele berichtjes waren, maar er geen grote stappen gezet zijn. Nochtans voelde hij zichzelf geprikkeld door de uitspraken van Evenpoel. Van Aert vindt dat ze dat onderling moesten bespreken, niet in de tv-studio.

"Ik viel echt uit de lucht toen ik dat op televisie zag.” aldus Van Aert. Ook wijst hij erop dat Remco zelf de tactiek niet volgde. Door zijn manier van rijden brandde hij zichzelf nodeloos op. Van Aert vindt dat ze nog samen kunnen koersen, maar geeft aan dat "het toch zal blijven hangen."

Download nu de gratis app van Redactie24